Een impressie van een aantal door ons gerealiseerde projecten:

www.maryoartisanproducts.com

Een primeur: onze eerste webshop voor de enthousiaste pioniers van Maryo Artisan Products! Dexo ontfermde zich over het volledige grafische en technische design van deze wesbite en verleende SEO advies. Dit zeer compleet pakket omvat een Magento based webshop, een Blog en een op zichzelf staande website. Bekijk het majestueuse resultaat!

www.chriszwerver.nl

Vol trots presenteren wij de illustere website van Liefde, Relaties en Seks Coach Chris Zwerver. Dexo verzorgde "the full package": Grafisch website ontwerp, technisch ontwerp (incl. CMS integratie) en zoekmachineoptimalisatie. Zie de link voor het prachtige eindresultaat.

www.antadefotografie.nl

Een bijzonder kiekje voor fotografen Antonie en Adelheid Elemans. Hun passie voor fotografie vertaalden we in deze stijlvolle compositie. Grafisch en technisch ontwerp en logo vormgegeven door Dexo.

www.conradiconcepts.nl

Wederom een geslaagde coöperatie met grafisch ontwerp bureau Perceel02. Dexo nam de technische uitwerking van dit frisse en kleurrijke ontwerp voor rekening. Uniek aan het technische verhaal zijn de manier waarop de CMS is geïmplementeerd en dat de grootte van de website zich aanpast aan de beeldschermresolutie.

www.yorickzwerver.com

Het uithangbord voor deze hartstochtelijke "artist, compser & storyteller": Yorick Zwerver. Een uitgebreide multimedia compositie waarvan Dexo zowel de grafische als technische uitwerking verzorgde. Tune in...

<www.sidstudio.nl

Dexo heeft in samenwerking met SID studio het (concept)ontwerp geïmplementeerd en technisch uitgewerkt. Structural Innovative Design, de naam zegt het al is de achterliggende gedachte van de website: gestructureerd, innovatief en dynamisch. Bekijk het minimalistische, strakke eindresultaat!

www.inspiralwines.nl

Dexo Design maakte het sprankelende grafische ontwerp voor de website van deze petflesjes wijn leverancier. Bekijk het smaakvolle design via de link.

www.praktijkverte.nl

De website van praktijk Verte voor relatietherapie en psychosociale therapie uit Walik. Dexo Design verzorgde het technische ontwerp, het elegante grafische ontwerp is het resultaat van een vruchtbare samenwerking met grafisch ontwerper Moniek Peijnenburg.

www.melanievanheijst.nl

Melanie van Heijst is arts seksuoloog. Dexo Design verzorgde de technische uitwerking van het warme persoonlijke ontwerp. Hierbij horen onder andere een stijlvol contactformulier en de zoekmachineoptimalisatie.

www.perceel02.nl

Aanschouw de webpagina van interieur-, binnhuisarchitectuur en grafisch ontwep bureau Perceel02 uit Sittard. Dexo heeft het webdesign verzorgd van dit bijzondere ontwerp waarin veel interactieve facetten zijn toegepast.

www.automooij.nl

Website van Auto Mooij, een autobedrijf uit Beek en Donk gespecialiseerd in verkoop van jong gebruikte auto's uit het hogere segment. De donkere achtergrond in combinatie met de flitsende kleuren van de auto's geven het ontwerp een gestroomlijnd en strak karakter.

www.moltraining.nl

Website van Renske Mol, Trainer. Het openschuivende principe van de verschillende pagina's geeft het geheel een dynamisch karakter. Vrij compacte website die door het contrast met de gekleurde voorgrond en de donkergrijze achtergrond een frisse, maar toch elegante uitstraling krijgt.

www.restaurantathene.com

Website van Grieks Restaurant Athene te Eindhoven, een begrip in Eindhoven en omstreken. De donkere maar sfeervolle impressie die de site uitstraalt staat symbool voor het knusse en warme karakter binnen in het restaurant. Opmerkelijk zijn de dynamische wisselende home pagina en de blikvangende roterende sfeerimpressie foto's.

www.psycholoog-eersel.nl

De website voor Anke van Oosterhout, psycholoog te Eersel. Simplistisch en strak design. Zowel de foto's van de landschappen als het kleurenpalet zijn gekozen met zorg om een kleurenspel en contrast tussen de achtergrond en de foto te realiseren.

www.healthfirst.nl

Geert Ramakers is Personal Trainer in Eindhoven. Zijn website kreeg een nieuw likje verf op grafisch vlak, een update op gebruiksgemak en een herziene zoekmachine optimalisatie (SEO) en een vernieuwd logo.

www.croanconsult.nl

De website van Croanconsult te Eindhoven, een training en coaching bureau. Het ontwerp van deze website hebben wij gebaseerd op een gridstructuur, deze zorgt voor een overzichtelijke en duidelijke website.

www.ilios-restaurant.nl

Welkom bij authentiek Grieks restaurant Ilios op de Dommelstraat in Eindhoven. Het fraaie ontwerp is in harmonie met de smaakvolle ambiance van het restaurant. We zorgden voor zowel grafisch als technisch webdesign.

www.reizen-oost-turkije.nl

Zowel de grijze historie als de kleurrijke uitstraling van het Bijbelse Mesopotamië is de grondlegger van dit ontwerp. Dexo Design heeft zowel het logo, het grafische ontwerp als de technische uitwerking verzorgt voor dit startende Reisbureau.

www.hkrfoto.nl

De website van Hans Krusemann, welke een expositie geeft van zijn fotografische werk. De website is gebaseerd op een door ons geoptimaliseerde CMS, hierdoor heeft de klant alle vrijheid om de website zelf te onderhouden en aan te passen.

test 1 largetest thumb 1test thumb 2test thumb 3 www.maryamentezami.com

De website van fashion designer Maryam Entezami. Origineel ontwerp naar wens van de klant. Implementatie van fotogalerij en contactformulier.

www.qcsconsultancy.org

Dexo leverde de volledige webstek voor deze petrochemische olie- en gasinstalltie specialist. Achterliggende gedachte van het ontwerp is het imposante internationale portfolio van eigenaar Robert Ditmar gecombineerd met de professionaliteit van het door hem geleverde werk.

www.menscontext.nl

Advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie en conversie behoort tevens tot onze service. Voor mens en context, psychologische hulpverlening, de meest passende oplossing. Dexo verzorgde zowel technisch als grafisch advies.