Klik op de onderstaande kopjes voor uitgebreide informatie.

Webdesign

Wij bieden in principe alle mogelijke diensten op gebied van webdesign. Of het nu gaat om het aanleveren van een ontwerp, het implementeren van een weblog, of een totaaloplossing inclusief hosting en eigen email, wij zijn u graag van dienst. Hieronder ziet u een indicatie van onze pakketten en prijzen. Feitelijk maken wij in overleg met u altijd een offerte voor een maatoplossing, aangepast aan uw specifieke eisen. Heeft u interesse of wilt meer weten, bezoek dan de contact pagina.

Basis Pakket

−Uniek website-ontwerp, mogelijk op basis van uw bestaande logo/huisstijl.
−Mogelijk implementatie van een content management systeem*
zodat u zelf uw site kan beheren.
−1 formulier naar keuze (bijvoorbeeld contactformulier).
−1 module naar keuze(bijvoorbeeld gastenboek).
−Inclusief domeinnaam en email voor 1 jaar.

Uitgebreid Pakket

−Uniek website-ontwerp, mogelijk op basis van uw bestaande logo/huisstijl.
−Uitgebreide implementatie inhoud en evt. content management systeem*.
−Website statistieken met behulp van Google Analytics of een ander systeem.
−Aanmelding belangrijkste zoekmachines.
−Meerdere formulieren en modules naar keuze.
−Inclusief domeinnaam en email voor 1 jaar.

Professioneel Pakket

−Uniek website-ontwerp, mogelijk op basis van uw bestaande logo/huisstijl.
−Volledig aan uw wensen aangepaste implementatie van uw website−inhoud en eventueel implementatie van een CMS*.
−Alle formulieren en modules die u wilt gebruiken op site.
−Uitgebreide website statistieken d.m.v. meerdere scripts.
−Zoekmachine optimalisatie van de inhoud van uw site en aanmelding bij de belangrijkste zoekmachines.
−Uitgebreide beveiliging van (delen van) uw site.
−Inclusief domeinnaam en email voor 1 jaar.

Additionele diensten

 • Hosting
  • Webhosting verzorgen wij via ons moederbedrijf dexo.nl. Voor de door ons gerealiseerde en te onderhouden sites bieden wij een speciaal pakket aan, waarbij wij u alle zorgen omtrend deze hosting en het onderhoud hiervan uit handen nemen. De kosten voor dit pakket zijn € 10,00 per maand (ex. BTW)
 • Domeinnaam
  • Al onze pakketten zijn het eerste jaar inclusief domeinnaam en email. Hierna zijn de kosten voor deze dienst € 2,00 per maand (ex. BTW). In principe kunnen wij voor u alle domeinnamen met alle extencies registreren, zolang deze nog niet in gebruik zijn.
 • Onderhoud website
  • Al onze pakketten zijn tot een maand na oplevering inclusief aanpassingen. Na de eerste maand kunnen wij aanpassingen zoals het toevoegen van content, modules of foto's, verzorgen tegen een vast uurtarief.
 • Zoekmachine−optimalisatie
  • Wij begrijpen dat een mooie website alleen, soms niet genoeg is om nieuwe klanten te vinden, daarom bieden wij zoekmachine optimalisatie aan (ook wel search engine optimasation of SEO). We gaan er hierbij voor zorgen dat u website zo hoog mogelijk in de zoekmachines verschijnt, op de door u gekozen zoektermen. Omdat de hoeveelheid werk afhankelijk is van uw wensen en doelstellingen, hebben we geen vaste prijzen, maar wij maken graag en vrijblijvend een offerte. Neem voor vragen contact op via onze contact pagina
 • Webwinkel toepassingen

*Een Content Management Systeem zorgt ervoor dat u zelf de inhoud van uw site kan beheren. Content management systemen waar wij gebruik van maken zijn Joomla, Wordpress, CushyCMS, alsmede ons eigen systeem voor klanten met specifieke wensen.

Logo Design

Bent u op zoek naar een partij om uw nieuwe logo te ontwerpen? Wij gaan zorgvuldig te werk en gaan door totdat u 100 procent tevreden bent. Geen kant−en−klare oplossingen dus. Heeft u interesse of wilt meer weten, bezoek dan de contact pagina.

Grafisch design

Wilt u flyers, visite−kaartjes, briefpapier, etc. laten ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt contact opnemen via de contact pagina.

Webhosting

Wij bieden ook alleenstaande hosting-oplossingen aan. Heeft u interesse of wilt u meer weten, bezoek dan de contact pagina. Wij zullen er alles aan doen om voor u het beste pakket samen te stellen

Maatwerk

Heeft u bepaalde speciale wensen op gebied van design of automatisering, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij kijken dan samen met u of wij iets voor u kunnen betekenen.